Részlet az OKJ-s Eladó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiből


A szakképesítés azonosító száma: 34 341 01

Szakképesítés megnevezése: Eladó

 A képzés megkezdésének feltételei:
 
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség

Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek




A részszakképesítés azonosító száma: 31 341 01
 
Részszakképesítés megnevezése: Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó
  
 A képzés megkezdésének feltételei:
 
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség

Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek



A részszakképesítés azonosító száma: 31 811 02
 
Részzakképesítés megnevezése: Gyorséttermi ételeladó

  A képzés megkezdésének feltételei:
 
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség 
 
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek



 A részszakképesítés azonosító száma: 31 341 03
 
A részszakképesítés megnevezése: Műszakicikk-eladó
 
 A képzés megkezdésének feltételei:
 
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 
 Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek




A szakképesítés azonosító száma: 34 811 05

Szakképesítés megnevezése: Vendéglátó eladó

A képzés megkezdésének feltételei:
 
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség

Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek




A részszakképesítés azonosító száma: 31 215 01
 
 Részszakképesítés megnevezése: Virágbolti eladó

A képzés megkezdésének feltételei:
 
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
 
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek



A teljes hatályos szakmai és vizsgakövetelmények a www.nive.hu oldalon találhatók.


Részlet az OKJ-s Eladó, OKJ-s Élelmiszer-, OKJ-s vegyiáru és gyógynövény eladó, OKJ-s Gyorséttermi ételeladó, OKJ-s Műszakicikk-eladó, OKJ-s Vendéglátó eladó, OKJ-s Virágbolti eladó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiből.




 








Gépíró tanfolyam - képzés Tejtermékgyártó tanfolyam - képzés Fodrász tanfolyam-képzés tanműhelyi gyakorlattal
Bevezetés A tízujjas vakírás Helyes testtartás Betűtanulás Betűk Páros és páratlan számok Ír&aa A képzés célja olyan szakember képzése, feladata a különböző tejtermékek (a friss fogyasztású, savanyított, alv A fodrász tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék a fodrászat elméleti és gyakorlati fogásait. A kor kihív&aacut