A szakképesítés azonosító száma: 34 341 01
Szakképesítés megnevezése:
Eladó
A képzés megkezdésének feltételei:
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
A részszakképesítés azonosító száma: 31 341 01
Részszakképesítés megnevezése:
Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó
A képzés megkezdésének feltételei:
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
A részszakképesítés azonosító száma: 31 811 02
Részzakképesítés megnevezése:
Gyorséttermi ételeladó
A képzés megkezdésének feltételei:
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
A részszakképesítés azonosító száma: 31 341 03
A részszakképesítés megnevezése:
Műszakicikk-eladó
A képzés megkezdésének feltételei:
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
A szakképesítés azonosító száma: 34 811 05
Szakképesítés megnevezése:
Vendéglátó eladó
A képzés megkezdésének feltételei:
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
A részszakképesítés azonosító száma: 31 215 01
Részszakképesítés megnevezése:
Virágbolti eladó
A képzés megkezdésének feltételei:
Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek
A teljes hatályos szakmai és vizsgakövetelmények a www.nive.hu oldalon találhatók.
Részlet az OKJ-s Eladó, OKJ-s Élelmiszer-, OKJ-s vegyiáru és gyógynövény eladó, OKJ-s Gyorséttermi ételeladó, OKJ-s Műszakicikk-eladó, OKJ-s Vendéglátó eladó, OKJ-s Virágbolti eladó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiből.